foto

Franz Kafka

  • nar. 3.8.1883
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 3.7.1924 (40 let)
    Kierling u Klosterneuburgu, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Csótány - kniha
2016 Dandžiki geinin - povídka
2015 Zamok - kniha
2014 Kafkovo Doupě - kniha
Process - kniha
2013 Proces (divadelní záznam) - kniha
2007 Stroj - povídka
Venkovský lékař - povídka
2006 Bilder von der Verteidigung eines Hofes - povídka
L'homme qui attendait - povídka
2002 Ein Brudermord - povídka
K - kniha
Prevraščenije - kniha
The Hunger Artist - povídka
1997 Zámek (TV film) - kniha
1996 Venkovský lékař - povídka
1994 Amerika - kniha
Inkarnace (TV film) - kniha
Kamarihaikara - kniha
Zámek - kniha
1993 Proces - kniha
1992 Hiilisangolla ratsastaja (TV film) - kniha
1986 Linna - kniha
1984 Třídní vztahy - kniha
1981 Brouk - povídka
1977 Brosta sto nomo - povídka
1975 Proměna (TV film) - povídka
1970 Tuomio (TV film) - povídka
1969 Oikeusjuttu (TV film) - kniha
1968 Zámek - kniha
1962 La metamorfosis - povídka
Proces - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

1972 Plain-chant (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Jak cestoval Franz Kafka (TV film) - a.z.
1990 ...téma Franz Kafka (TV film) - a.z.
1964 Po stopách Franze Kafky - a.z.
1962 Dvojí proces
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace