foto

Paul Geoffrey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Aféra Thomase Crowna
1998 Schody (TV film)
1992 Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
Bouřlivé výšiny
1989 Zmrtvýchvstalý
1987 Casanova (TV film)
1986 Maggie (TV film)
Udržet sen (TV film)
1985 Anna Karenina (TV film)
Wynne and Penkovsky (TV film)
Zina
1984 Tarzan
1981 Excalibur
1980 At the Fountainhead (of German Strength)

TV seriály

2019 Perpetual Grace, LTD (TV seriál)
Eleven (E01)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Grace Under Pressure (S01E07)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Hrdina (S01E04)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na mysu (S02E01)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Panique aux Caraïbes (TV seriál)
The Manageress (TV seriál)
1987 Florence ou la vie de château (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
Napoleon a Josefína (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Uchazeč (S03E09)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
1983 Spyship (TV seriál)
1978 A Traveller in Time (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky