foto

John Cameron Mitchell

  • nar. 21.4.1963 (56 let)
    El Paso, Texas, USA

Režijní filmografie

Filmy

2017 Jak balit holky na mejdanech
2011 L.A.dy Dior
Lady Grey London
2010 Králičí nora
2006 Shortbus
2001 Hedwig a Angry Inch

TV seriály

2017 GLOW (TV seriál)
Mother of All Matches (S02E04)
2015 Happyish (TV seriál)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Štěstí s kresbou (S05E02)

Galerie (34)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace