foto

Ronnie Lee

  • nar. 1951
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Your Mommy Kills Animals - a.z.
2006 Pod maskou
2000 Beastly Business - Tactics of Terror (TV film)
1982 Animal Passions
1981 Forty Minutes (TV seriál)
The Animals Film
1963 World in Action (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Reportrarna (TV pořad)
1993 Beam & DaSilva (TV pořad)
1989 Public Eye (TV pořad)
1986 Central Weekend (TV pořad)
1985 Facing South (TV pořad)
1977 Brass Tacks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace