foto

Miriam Giovanelli

  • nar. 28.4.1989 (30 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El año de la plaga
2017 La ragazza dei miei sogni
2014 La Vita oscena
2013 Violet
2012 Dracula Daria Argenta
I 2 soliti idioti
2011 Gli sfiorati
2010 Ve všech písních zpívají o mě
2009 Mentiras y gordas
2007 Canciones de amor en Lolita's Club
Miguel a William
2001 ...ya no puede caminar.

TV seriály

2020 Caronte (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2017 Velvet Colección (TV seriál)
2016 Velvet (TV seriál)
El gran día II (S04E11)
Y entonces... llegó él (S04E10)
Regalos inesperados (S04E09)
další epizody (11)
2015 Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
další epizody (20)
2014 Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Navidades blancas (S02E08)
Por los aires (S02E07)
další epizody (24)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2010 V zajetí vášně (TV seriál)
2008 Castigo, El (TV seriál)
Física o química (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky