foto

Mark Piznarski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Selection, The (TV film)
2011 Georgetown (TV film)
2010 Neděle u Tiffanyho (TV film)
The Quickening (TV film)
2008 Nájemný vrah (TV film)
Verdict, The (TV film)
2006 Looking for Sunday
2005 Soccer Moms (TV film)
2000 Nejpevnější pouto
1999 Šedesátá léta (TV film)
1998 Astoria (TV film)
1997 Player, The (TV film)
1996 Perfektní vražda (TV film)

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Eight: There Will Be Blood (S02E15)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Four: The Last Picture Show (S01E04)
Ničemové (TV seriál)
Broodstock (E08)
iZombie (TV seriál)
Conspiracy Weary (S03E11)
2016 Good Behavior (TV seriál)
It Still Fits Bitch (S01E08)
Your Mama Had a Hard Night (S01E04)
Pure Genius (TV seriál)
Not Your Grandmother's Robotic Surgery (E04)
iZombie (TV seriál)
Method Head (S02E10)
2014 Red Band Society (TV seriál)
Get Outta My Dreams, Get Into My Car (E08)
2012 Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
Hledá se Serena (S06E01)
Návrat Drbny (S05E13)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Kráska a slavnost (S05E02)
Od ano k nule (S05E01)
2010 Super drbna (TV seriál)
Dvojí identita (S04E02)
Pařížské krásky (S04E01)
2009 Super drbna (TV seriál)
Serenino tajemství (S03E11)
Další potíže s dědečkem (S03E08)
Dan a hvězda (S03E04)
další epizody (4)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
Rodinná krize (S01E09)
Nedělní odpoledne (S01E02)
Pilot (S01E01)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2004 Huff (TV seriál)
Ta pitomá chata (S01E07)
Veronica Mars (TV seriál)
Důvěřovat se vyplácí (S01E02)
Případ začíná (S01E01)
2003 Still Life (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
1996 Relativity (TV seriál)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace