foto

Woodrow Parfrey

  • nar. 5.10.1922
    New York City, New York, USA
  • zem. 29.7.1984 (61 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Podraz II
1982 Frances
Pokušení
Ten, co nosí smůlu
1981 Návrat na Planetu opic (TV film)
Pals (TV film)
1980 Bronco Billy
Carny
Ojetá auta
1979 Návrat doktorky Laurelové (TV film)
Tenth Month, The (TV film)
1978 New Maverick, The (TV film)
Seniors, The
When Every Day Was the Fourth of July (TV film)
1976 Psanec Josey Wales
The Return of the World's Greatest Detective (TV film)
Zůstaň hladový
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
Family Nobody Wanted, The (TV film)
Hearts of the West
Valley Forge (TV film)
1974 Kelly zvaný Samopal (TV film)
This Is the West That Was (TV film)
1973 Charley Varrick
Drsná Oklahoma
Hunter (TV film)
Motýlek
The Alpha Caper (TV film)
Wheeler and Murdoch (TV film)
1972 Není kam uniknout (TV film)
Very Missing Person, A (TV film)
1971 Drsný Harry
Homecoming: A Christmas Story, The (TV film)
Odvykací kůra
Sam Hill: Who Killed Mr. Foster? (TV film)
1970 Crowhaven Farm (TV film)
Hastings Corner (TV film)
The Andersonville Trial (TV film)
The Movie Murderer (TV film)
1969 Sam Whiskey
Silent Night, Lonely Night (TV film)
Wake Me When the War Is Over (TV film)
1968 How to Save a Marriage (And Ruin Your Life)
Madigan
Sunshine Patriot, The (TV film)
1967 Planeta opic
The King's Pirate
Švindlíř
1966 Scalplock (TV film)
1965 Válečník
1963 Cattle King
1961 Million Dollar Incident, The (TV film)
Westinghouse Presents: The Dispossessed (TV film)
1957 Johnny Gunman
So Lovely... So Deadly

TV seriály

1983 Bay City Blues (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Mr. Merlin (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Family Holvak, The (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Firehouse (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Most Deadly Game, The (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Tom, Dick and Mary (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Summer Playhouse (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace