foto

Paolo Barzman

  • nar. 9.5.1957 (61 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Sleepless
2011 Who Is Simon Miller? (TV film)
2009 Poslední templář (TV film)
The Phantom (TV film)
2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
2007 Citové pouto
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Po celém městě (TV film)
2000 Un enfant, un secret (TV film)
1999 Les montagnes bleues (TV film)
1994 Čas jsou peníze
1993 Jste srdečně zváni (TV film)
1989 Saint: The Big Bang, The (TV film)

TV seriály

2018 Wynonna Earp (TV seriál)
When You Call My Name (S03E02)
Blood Red and Going Down (S03E01)
2017 Wynonna Earp (TV seriál)
I Hope You Dance (S02E12)
Gone as a Girl Can Get (S02E11)
No Future in the Past (S02E08)
další epizody (4)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Lev, čarodějnice a vůdce (S03E04)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
House of Memories (S01E12)
Digging Up Bones (S01E05)
další epizody (5)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Prastarý mnich (S02E08)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Three (S01E03)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Nepřítel Khlyen (S01E09)
Pusu a sbohem (S01E07)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
Oh Don't You Die for Me (S04E10)
Gallows Humor (S04E07)
The Panic Womb (S04E04)
další epizody (4)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Kings and Pawns (S02E11)
Cena za lidskost (TV seriál)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
For Those About to Rot (S03E10)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
Don't Fear the Scott (S02E11)
Dream Reaper (S02E10)
All Out of Blood (S02E03)
další epizody (4)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Dog Eat Dog (S01E10)
I Want You Back (From the Dead) (S01E09)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Elitních 18 (TV seriál)
2007 Grand Star (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1996 Aventures Caraïbes (TV seriál)
Cancoon (TV seriál)
1995 Coeurs caraïbes (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace