foto

Nathan Larson

  • nar. 12.9.1970 (48 let)
    Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Alex Strangelove
Juliet, Naked
2017 Detektiv od vedle
Krig
Saturday Church
2016 Rupture
2015 A Walk in the Woods
The Wannabe
2014 God's Pocket
2013 +1
I kærlighedens navn
Moment, The
Povídky ze Stockholmu
The Truth About Emanuel
Velmi neklidné léto
2012 Girls Against Boys
Tygří oči
2011 Beznadějný trouba
Margin Call
Silent House
2010 Choose
Trust
2009 Osudné rozhodnutí
Rozumné řešení
The Messenger
2008 Srpen před bouří
Zalknutí
2006 Boží vůle
2005 Malá ryba
Motel, The
2004 Palindromy
Píseň lásky samotářky
Ranč (TV film)
The Woodsman
2003 Mannen som log (TV film)
The Deal (TV film)
2002 Lilja
Malcolm
Špína Londýna
2001 Prozacový národ
Storytelling
The Château
2000 Tábor tygrů
1999 Kluci nepláčou
1998 Vrcholné umění
1997 First Love, Last Rites
Number One Fan

TV seriály

2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
další epizody (10)
2015 Happyish (TV seriál)
Starring Christopher Hitchens, Philip Larkin and Josef Stalin (E10)
Starring Mr. Mike, Joseph McCarthy and Alfred Bernhard Nobel (E09)
Starring Rene Descartes, Adweek and HRH the Princess of Arendelle (E08)
další epizody (10)
Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2001 Dead Last (TV seriál)

Dokumentární

2015 Peanut Gallery
2013 Mocipáni
2012 One Nation Under Dog (TV film)
2009 Bananas!*
2008 Kiran Bedi: Yes Madam, Sir

Herecká filmografie

Filmy

2006 Boží vůle
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace