foto

Jonny Cruz

  • nar. 1.12.1982 (36 let)
    El Paso, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 AmeriGeddon
2015 Self Promotion (TV film)
2014 Infiltrators
Mission Air
2013 Tajemná odhalení
2011 Small Timers
2009 Mrtví mezi námi
2008 Nebezpečná rychlost
2007 Krvavá pomsta
Kráčející skála 3: Spravedlnost
2005 Devon's Ghost: Legend of the Bloody Boy
2003 Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)

TV seriály

2017 Gente-fied (TV seriál)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Mnoho povyku pro vraždu (S08E20)
2015 The Stinky & Dirty Show (TV seriál)
2014 Matador (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ryba na suchu (S05E16)
2013 Mrcha od vedle (TV seriál)
The D... (S02E15)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2010 DialStar (TV seriál)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Oheň/Voda (S03E02)
2005 Closer (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Small Timers

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Small Timers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace