foto

Pete O. Partida

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Holky sobě
2016 Strait & Narrow
2014 Infiltrators
2010 Red, White & Blue
2007 Krvavá pomsta
Přežít svítání

TV seriály

2018 Queen of the South (TV seriál)
El Carro (S03E08)
Reina de Espadas (S03E07)
El Juicio (S03E05)
další epizody (4)
2017 Queen of the South (TV seriál)
El Camino De La Muerte (S02E06)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Coge Todo lo Que Puede Llevar (S01E09)
Billete de Magia (S01E08)
El Hombre Pájaro (S01E07)
další epizody (9)
2014 Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Endgame (S03E14)
Boxed In (S03E13)
další epizody (7)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Dobré ploty (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace