foto

Strathford Hamilton

  • nar. 20.9.1952 (68 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Trhni si!
2002 Zapomenutá přísaha
1997 Útěk z Atlantidy (TV film)
1996 The Proposition
1995 Past
1994 Temptation
1993 Betrayal of the Dove
1992 Please, God, I'm Only Seventeen (TV film)
1991 But He Loves Me (TV film)
1990 Diving In
1988 Blueberry Hill

TV seriály

1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky