foto

Tom MacRae

  • nar. 1980
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Everybody's Talking About Jamie
2010 Pulse (TV film)
2007 Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)

TV seriály

2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Self-Fulfilling Prophecy (S03E04)
2015 Fungus the Bogeyman (TV seriál)
2012 Threesome (TV seriál)
I Don't (S02E07)
Dad (S02E06)
Future (S02E05)
další epizody (5)
2011 Threesome (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
Pán času (TV seriál)
Dívka, která čekala (S06E10)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život zrozený z ohně (S02E03)
2006 Mayo (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Věk oceli (S02E06)
Vzestup kyberlidí (S02E05)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2002 Timeshift (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Kolmistaan (TV seriál)
Tahdon/En tahdo (S02E08)
Jääkaappi (S02E07)
Diileri (S02E06)
další epizody (10)
2017 Kolmistaan (TV seriál)
Äidit kylässä (S01E08)
Kolmekymppinen (S01E07)
Ultra ja miljonääri (S01E06)
další epizody (8)
2012 Threesome (TV seriál)
I Don't (S02E07)
Dad (S02E06)
Future (S02E05)
další epizody (7)
2011 Threesome (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky