foto

Ivan Kašlík

  • nar. 26.1.1947 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1988 Hodina angličtiny (TV film)
1987 Južná pošta
1986 Rozlúčka s Máriou (TV film)
1985 Výjimečná situace
1984 Vyhrávat potichu
1983 Kluk za dvě pětky
1980 Najatý klaun (TV film)
Zbožňovaná (TV film)
1978 Lvi salónů
1975 Profesoři za školou

TV seriály

1985 Sršne v úli (TV seriál)

Dokumentární

1978 Díky, pane Kříženecký (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Juliette (TV film)
Zápisník zmizelého (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1969 Juliette (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace