foto

Francesco Acquaroli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dogman
Welcome Home
2017 Legionář (studentský film)
2016 Era d'estate
Sole, cuore, amore
2015 Hope Lost
2014 Arance e Martello
2012 Diaz: Neuklízej tu krev
2009 Scusate il disturbo (TV film)
2006 La contessa di Castiglione (TV film)
1997 Le Rouge et le noir (TV film)
1993 Skinheads
1992 Alibi perfetto
Lia, rispondi
1987 Monaca di Monza, La

TV seriály

2017 Suburra: la serie (TV seriál)
Patrizi e plebei (S01E02)
21 giorni (S01E01)
2016 Rocco Schiavone (TV seriál)
2009 Intelligence - Servizi & segreti (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace