foto

Delta Burke

  • nar. 30.7.1956 (61 let)
    Orlando, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Counter Culture (TV film)
2008 Svatební horečka (TV film)
2006 Vánoce bez Santy (TV film)
2003 Cesta ke dnu (TV film)
Pozor, hodný pes!
2002 O perníkové chaloupce
St. Sass (TV film)
2001 Nebezpečný syn (TV film)
2000 Po čem ženy touží
Život k ničemu
1997 Agentka Melanie Darrowová (TV film)
1996 Mateřské instinkty
Slib daný Carolyn (TV film)
1995 Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
1992 Day-O (TV film)
1991 Love and Curses... And All That Jazz (TV film)
1988 Where the Hell's That Gold?!!? (TV film)
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
Temporary Insanity (TV film)
1983 Johnny Blue (TV film)
Murder Me, Murder You (TV film)
1982 Rooster (TV film)
1979 Charleston (TV film)
Last Cry for Help, A (TV film)
Seekers, The (TV film)
1978 Zuma Beach (TV film)

TV seriály

2009 V těle boubelky (TV seriál)
2000 DAG (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1995 Women of the House (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1992 Delta (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)

Dokumentární

2007 In Search of Puppy Love
2003 Designing Women Reunion, The (TV film)
2001 Intimate Portrait: Dixie Carter (TV film)
2000 Intimate Portrait: Patricia Heaton
1995 50 Years of Funny Females (TV film)

TV pořady

1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 Circus of the Stars #12 (TV pořad)
Dolly (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1982 Battle of the Network Stars XIII (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace