foto

Michal Blaško

  • nar. 1989
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeho krátký film Strach (2015), vyrobený v koprodukci s pražskou FAMU, byl v premiéře promítán na MFF v San Sebastiánu, poté získal několik mezinárodních ocenění. Jeho bakalářský film Atlantida, 2003 byl vybrán do sekce Cinéfondation 70. ročníku canneského festivalu.

MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2017 Atlantida, 2003 (studentský film)
Kamion (studentský film)
2015 Ráno (studentský film)
Strach (studentský film)
2014 Kvet (studentský film)
Lov (studentský film)
Zídka (studentský film)
2013 Bylo deset, bude jedenáct (studentský film)

TV seriály

2018 Profesor T. (TV seriál)
Tamara (E06)
Vražda v hotelu (E05)
Specialisté (TV seriál)
Na uhel (S02E32)
Hudební obětina (S02E31)
Horké zboží (S02E21)
další epizody (4)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2017 Rex (TV seriál)
Pod ulicami Bratislavy (E08)
Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
Pod asfaltem (S02E13)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Atlantida, 2003 (studentský film)
Kamion (studentský film)
2015 Ráno (studentský film)
Strach (studentský film)
2014 Lov (studentský film)
Zídka (studentský film)
2013 Bylo deset, bude jedenáct (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Princ a Večernica (divadelní záznam)
2012 Ospalé odpoledne (studentský film)

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace