foto

Cyril Cusack

  • nar. 26.11.1910
    Durban, Natal, Jihoafrická republika
  • zem. 7.10.1993 (82 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mladý Indiana Jones: Nový vítr
1992 As You Like It
Memento Mori (TV film)
Navždy a daleko
1990 Fool, The
1989 Danny, světový šampión (TV film)
Moje levá noha
1988 Desátý muž (TV film)
1987 Malá Dorritka
1985 Dr. Fischer of Geneva (TV film)
1984 1984
Oedipus the King (TV film)
1983 Don Camillo
Komedie plná omylů (TV film)
Ledňáček (TV film)
1982 Ballroom of Romance, The
Ghost Downstairs, The (TV film)
Neighbour Downstairs, The (TV film)
The Outcasts
1981 Andrina
Pravdivé zpovědi
1980 Křik nevinných (TV film)
1979 Tristan a Izolda
1978 Bídníci (TV film)
Poteen
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
You Never Can Tell (TV film)
1976 Paura in città
1975 Děti nenávisti
1974 Abdikace
Arrivano Joe e Margherito
Il venditore di palloncini
Ohrožení Britannicu
1973 Dublinské vraždy
Homecoming, The
Katolíci (TV film)
Krvavé ruce zákona
Šakal
1972 Dva machři mezi nebem a peklem
La mala ordina
Poet Game (TV film)
Policie děkuje
The Hands of Cormac Joyce (TV film)
1971 Harold a Maude
King Lear
Sacco a Vanzetti
1970 Ballad of Tam Lin,The
Rodinné pouto
1969 David Copperfield (TV film)
1968 Galileo
1967 Dial M for Murder (TV film)
Oedipus the King
Zkrocení zlé ženy
1966 451° Fahrenheita
Where the Spies Are
1965 Byla jsem tu šťastná
Passage to India (TV film)
Špión, který přišel z chladu
1963 80,000 Suspects
1962 I Thank a Fool
Valčík toreadorů
1961 Johnny Nobody
Power and the Glory, The (TV film)
1960 A Terrible Beauty
1959 Floods of Fear
Shake Hands with the Devil
The Moon and Sixpence (TV film)
1958 Gideon's Day
1957 Miracle in Soho
Schůzka při měsíčku
The Rising of the Moon
1956 Jacqueline
March Hare, The
The Man Who Never Was
The Man in the Road
The Spanish Gardener
1955 Passage Home
1954 Destination Milan
Last Moment, The
1953 Saadia
1952 Wild Heart, The
1951 Soldiers Three
The Blue Veil
The Secret of Convict Lake
1950 Gone to Earth
The Elusive Pimpernel
1949 All Over the Town
The Blue Lagoon
The Small Back Room
1948 Escape
Esther Waters
Nebezpečné povolání
1947 Štvanec
1941 Inspector Hornleigh Goes to It
Once a Crook
1935 Late Extra
1918 Knocknagow

TV seriály

1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1988 Menace Unseen (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Small Assassin (S02E06)
1986 The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1984 Rainy Day Women (TV seriál)
1983 Glenroe (TV seriál)
Smrt soudního znalce (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1980 Strumpet City (TV seriál)
1973 Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Golden Bowl, The (TV seriál)
Them (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Dokumentární

1977 Vzduch je cítit rudě
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace