foto

Bryn Higgins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Access All Areas
2014 Electricity
2012 Unconditional
2006 Casualty 1906 (TV film)
Nostradamus (TV film)
2000 Kidnap
Newborn (TV film)
1998 King of Chaos, The (TV film)

TV seriály

2016 Endeavour (TV seriál)
Arcadia (S03E02)
2013 Privates (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Medvídek Waldo (S02E03)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Garrowův zákon (TV seriál)
2008 Londýnská nemocnice (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2007 Holby Blue (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
2000 Glenn Miller's Last Flight (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Unconditional

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace