foto

Philip Bruns

  • nar. 2.5.1931
    Pipestone, Minnesota, USA
  • zem. 8.2.2012 (80 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Inferno
1998 Johnny Skidmarks
1996 Ed
Zpětná reakce
1995 Digitální muž
1994 Pětiboj
1993 Kousavá láska
1992 Opačné pohlaví
1990 Mrtví neumírají
1988 Návrat oživlých mrtvol 2
1987 Amazonky na Měsíci
1986 Betrayed by Innocence (TV film)
1984 Airwolf (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
Flashdance
1982 Můj oblíbený rok
1980 V roli kaskadéra
1979 Aunt Mary (TV film)
But Mother! (TV film)
1978 Corvette Summer
1976 Bijásek
Flash and the Firecat
1975 Last Hours Before Morning (TV film)
Masakr v Kansas City (TV film)
Target Risk (TV film)
Velký Waldo Pepper
1974 Family Kovack, The (TV film)
Harry a Tonto
Judgement: The Court Martial of the Tiger of Malaya - General Yamashita (TV film)
1973 Mr. Inside/Mr. Outside (TV film)
1972 Between Time and Timbuktu (TV film)
Tichá noc, krvavá noc
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Taking Off
1970 Burani ve městě
Jenny
1969 Let Me Hear You Whisper (TV film)
Půlnoční kovboj
1968 Plavec
1967 All Woman
1965 Tisíc klaunů

TV seriály

1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1990 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Stakeout (S01E02)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dálkový ovladač (S01E10)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 M*A*S*H (TV seriál)
Sbohem, krutý světe (S08E21)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Forever Fernwood (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Ghost Busters, The (TV seriál)
Hot L Baltimore (TV seriál)
Isis (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Osudné cvičení (S04E01)
1973 Kojak (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace