foto

Michael Urie

  • nar. 2.8.1980 (37 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Diverted Eden
2016 The New 35
2014 Such Good People
2013 He's Way More Famous Than You
2012 Petunia
2011 Jeremy Fink and the Meaning of Life
Náhradnice
2008 Čivava z Beverly Hills
2004 Kat Plus One (TV film)
WTC View
2003 Holky z lepší společnosti

TV seriály

2017 Younger (TV seriál)
The Gift of the Maggie (S04E05)
2016 Younger (TV seriál)
Summer Friday (S03E09)
Ladies Who Lust (S03E07)
Me, Myself, and O (S03E06)
další epizody (5)
Dobrá manželka (TV seriál)
Landing (S07E19)
Targets (S07E15)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Lies (S07E06)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Integrity (S06E21)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
All Tapped Out (S05E18)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Ten dělá to a ten zas tohle (S06E07)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
2012 Parťáci (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Submissions Only (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)

Dokumentární

2017 A Great Big Story: Then & Now with Thora Birch - a.z.

TV pořady

2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace