foto

Michael Urie

  • nar. 2.8.1980 (39 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lavender
2018 Diverted Eden
2016 The New 35
2014 Such Good People
2013 He's Way More Famous Than You
2012 Trable Petuniových
2011 Jeremy Fink and the Meaning of Life
Náhradnice
2008 Čivava z Beverly Hills
2004 Kat Plus One (TV film)
WTC View
2003 Holky z lepší společnosti

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One where Diane Joins the Resistance (S03E03)
Znovu 20 (TV seriál)
Forever (S06E12)
The Unusual Suspect (S06E03)
Big Day (S06E01)
2017 Znovu 20 (TV seriál)
The Gift of the Maggie (S04E05)
2016 Znovu 20 (TV seriál)
Summer Friday (S03E09)
Ladies Who Lust (S03E07)
Me, Myself, and O (S03E06)
další epizody (5)
Dobrá manželka (TV seriál)
Přistání (S07E19)
Cíle (S07E15)
2015 Workaholics (TV seriál)
Gayborhood (S05E05)
Dobrá manželka (TV seriál)
Lži (S07E06)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Integrity (S06E21)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
All Tapped Out (S05E18)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Ten dělá to a ten zas tohle (S06E07)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
2012 Parťáci (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Submissions Only (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)

Dokumentární

2018 Creating a Character: The Moni Yakim Legacy
2017 A Great Big Story: Then & Now with Thora Birch - a.z.

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky