foto

A.C. Peterson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 We
2018 Recall
2016 Dark Harvest
Spark: A Space Tail
Stake Land II: The Stakelander
2015 On the Twelfth Day of Christmas (TV film)
2014 Patch Town
2013 Jednou ranou
2012 The Conspiracy
The Samaritan
2011 Sucker Punch
Vánoční kauza (TV film)
2010 GravyTrain
Paradox
2009 Defendor
Obludárium (TV film)
2008 Druhá žena (TV film)
Muka
Ztracený poklad Aztéků (TV film)
2007 Crossing
Dokonalé dítě (TV film)
Odstřelovač
Vražedné vize (TV film)
2006 Kolébka lží (TV film)
Obituary (TV film)
2005 Martha Behind Bars (TV film)
2004 Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
Sníh (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Ruce nad kolébkou (TV film)
2003 Agent Cody Banks
Chráníme své děti (TV film)
Pustina (TV film)
Černí bojovníci (TV film)
2002 D-Tox
Greenmail
Narkotika
2001 Kdo je Cletis Tout?
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
Mrcha
New Blood
Tenkrát na východě
1999 Noroc
Vražedná dohoda (TV film)
1998 Defenders: Choice of Evils, The (TV film)
Temná vášeň
1997 Kmotrův psychiatr (TV film)
Let Me Call You Sweetheart (TV film)
Možná jsem vrah (TV film)
1996 Giant Mine (TV film)
1995 Lháři
Soud cti (TV film)
Zálesáci (TV film)
1994 Křižovatka
Šance na přežití (TV film)
1993 Judgment Day: The John List Story (TV film)
Zrozen k rychlosti (TV film)
1992 City Boy (TV film)
Crow's Nest
Dirty Work (TV film)
House on Sycamore Street, The (TV film)
North of Pittsburgh
Shame (TV film)
Ďábelská frekvence
1991 Hitman 3: Likvidátor
Payoff (TV film)
Samé štěstí
Vánoce na Divison Street (TV film)
Útěk
1990 Sky High (TV film)
1989 Destiny to Order
Final Notice (TV film)
Renegáti
1988 Žhavý obraz (TV film)
1987 Rolling Vengeance
Sadie and Son (TV film)
The Big Town
1986 Do vlastních řad (TV film)
Doživotí (TV film)
1985 Murder in Space (TV film)
Pivo
1984 Paní Soffelová

TV seriály

2018 Condor (TV seriál)
A Diamond With a Flaw (S01E05)
Akta X (TV seriál)
Můj boj 3 (S11E01)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Schitt's Creek (TV seriál)
Town for Sale (S01E13)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Gone Sis (S02E02)
Blood Pressure (S02E01)
2013 Policajt (TV seriál)
Dobré srdce (S02E11)
Irský gentelman (S02E10)
2011 Good Dog (TV seriál)
2010 The Bridge (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
There Is Another Sky (E05)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Síla (S01E01)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Prototyp (S06E21)
Detektivní příběh (S06E20)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Odsouzenci (S02E05)
2004 Grid, The (TV seriál)
Jane Show, The (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
Traffic (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
P.R. (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Cover Me (TV seriál)
Krutá říše (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Démoni (S03E08)
1998 First Wave (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
The Last Don II (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Traders (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Slyším váš hovor (S02E04)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
Traps (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
Černý hřebec (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace