foto

Johana Gazdíková

  • nar. 23.8.1978 (39 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Definice lásky (TV film)
2010 Domina (TV film)
2000 Krysař (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Pálava (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Dědic (S03E05)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace