foto

Johana Gazdíková

  • nar. 23.8.1978 (41 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pálava (TV film)
2012 Definice lásky (TV film)
2010 Domina (TV film)
2000 Krysař (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Přímý zásah (S03E40)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Dědic (S03E05)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky