foto

Hana Vaňková

  • nar. 6.6.1960 (59 let)
    Valtice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Doktor Martin: Záhada v Beskydech
2012 Komedie za oponou (divadelní záznam)
2010 Zahradní slavnost (divadelní záznam)
1997 Pražák (TV film)
1995 Co Hedvika neřekla (TV film)
1994 Pevnost
1992 Chmelnice v Divadle na provázku (divadelní záznam)
1981 Poslední leč
Svatba (divadelní záznam)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Inspirující metanol (S02E05)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Stavební spoření (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace