foto

Bořek Joura

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pláč svatého Šebestiána
2017 Craving
Červená (studentský film)
2015 Každou vteřinu (studentský film)
2014 Before the Sun Goes Down
Připodobnění (studentský film)
2013 Go (studentský film)

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zákopová válka (S05E01)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S03E14)
Díl dvanáctý (S03E13)
Díl jedenáctý (S03E12)
další epizody (13)
2017 Temný Kraj (TV seriál)
Čarodějnice pokračování (S01E02)
Čarodějnice (S01E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Minulost se vrací (S03E45)
Mejdan pro Aleše (S03E44)
Zákeřná nemoc (S03E43)
další epizody (5)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
další epizody (13)
2016 Mordparta (TV seriál)
Převýchova (S01E03)
Atentát (TV seriál)
Plutonium (E11)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Chobotnička (E09)
2014 Clona (TV seriál)
První oheň (E02)
Nevinné lži (TV seriál)
Hra (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace