foto

René Hell

  • nar. 1.5.1891
    Orbec, Francie
  • zem. 11.10.1965 (74 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Slečna učitelka
1964 Comment épouser un premier ministre
1963 Karamboly
Les veinards
1962 Gentleman z Epsomu
Jusqu'à plus soif
Nůž v ráně
Opice v zimě
1961 Cave se rebiffe, Le
Pařížské blues
Un Martien à Paris
Výhodná koupě
Všechno zlato světa
1960 Les tortillards
Stará garda
1959 Du rififi chez les femmes
Les Affreux
Podepsán Arsen Lupin
Případ komisaře Maigreta
Un témoin dans la ville
1958 Miroir à deux faces, Le
Noc a zmatek
Tamango
1957 Ce joli monde
Dobrodružství Arsena Lupina
La route joyeuse
Le Rouge est mis
Les Fanatiques
Que les hommes sont bêtes
Smolař
Triporteur, Le
1956 Carottes sont cuites, Les
Je reviendrai à Kandara
Les Truands
Mitsou ou Comment l'esprit vient aux filles...
Napříč Paříží
Otec, matka, moje žena a já
Paris Palace Hôtel
Sang à la tête, Le
Voici le temps des assassins
Zločin a trest
Zákon ulic
1955 Aristocrates, Les
Je suis un sentimental
Pas de pitié pour les caves
Rvačka mezi muži
1954 Anatole chéri
Le viconte de Bragelonne
Nesahejte na prachy
1953 L'ennemi public n° 1
Môme vert-de-gris, La
Virgile
1952 Crime du Bouif, Le
Foyer perdu
Ils étaient cinq
La Fête à Henriette
Maison dans la dune, La
Monsieur Leguignon Lampiste
Piédalu fait des miracles
Poil de carotte
Radovánky
Violetas imperiales
1951 Adresát neznámý
Deux gamines, Les
Et ta soeur
Juliette ou La clef des songes
L'étrange Madame X
Mammy
Passion
Petites Cardinal, Les
Piédalu à Paris
Rozkošná Caroline
Victor
Vrai coupable, Le
1950 L'inconnue de Montréal
Marie du port, La
Mon ami le cambrioleur
Quai de Grenelle
Souricière, La
Trois télégrammes
1949 Ange rouge, L'
Coeur sur la main, Le
Inconnue n° 13, L'
Les nouveaux maîtres
On n'aime qu'une fois
Rendez-vous avec la chance
Voyageuse inattendue, La
1948 Armoire volante, L'
Cinq tulipes rouges
Cité de l'espérance
Figure de proue, La
Impasse des deux anges
Ombre, L'
Zvonokosy
1947 Mandrin
Miroir
Route sans issue
1946 Martin Roumagnac
Mission spéciale

TV seriály

1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace