foto

Michael Lowry

  • nar. 20.3.1968 (51 let)
    Staten Island, New York City, New York, USA

Biografie

Michael Lowry je americký herec. Narodil se v roce 1968 dne 20. března na Staten Islandu v New Yorku. Jeho největší rolí zůstává Jake Martin ze seriálu All My Children, ve kterém vydržel od roku 1996 - 2000. Vyrůstal v severozápadním Pacifiku. Chodil na Oregon State University v Corvallisu, kde studoval biologii a zoologii. Původně chtěl chodit na lékařskou fakultu, ale nakonec se vydal na dráhu herectví.

Diváci ho mohli vidět v seriálech jako jsou: Ženatý se Závazky, Báječní a bohatí, Právo a pořádek, Dobrodružství Brisco Countyho Jr., Diagnóza vražda, Tohle je můj život, Beze stopy, Las Vegas: Kasino nebo Dva a půl chlapa. Obejvil se i v mnoha televizních filmech jako jsou: Železné srdce (1992), Střípky vzpomínek (1996), Další krásná tvář (2002) nebo 1% (2009). Objevil se i v televizních pořadech Soap Talk a The Larry Sanders Show.

Byl členem bratrstva Sigma Phi Epsilon. Mezi jeho vášnivé koníčky patří fotografování.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cesta bez návratu
Dirty Dancing (TV film)
Yellow Fever
2016 Always Shine
2015 Nejdelší jízda
2009 1% (TV film)
2003 Coronado
2002 Další krásná tvář (TV film)
2000 Broke Even
1996 Střípky vzpomínek (TV film)
1994 Cool and the Crazy (TV film)
1993 Rio Shannon (TV film)
1992 Netherworld
Železné srdce
1991 Mistr loutkář III: Toulonova pomsta

TV seriály

2016 Powers (TV seriál)
Requiem (S02E06)
Stealing Fire (S02E04)
Hell Night (S02E03)
další epizody (5)
2015 Powers (TV seriál)
F@#K the Big Chiller (S01E10)
Aha Shake Heartbreak (S01E08)
You Are Not It (S01E07)
další epizody (6)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pod pečetí mlčenlivosti (S01E07)
Dva z Queensu (TV seriál)
Golden Moldy (S05E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Window Pain (S05E02)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Why Jordan Can't Read (E07)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Dárek (S08E15)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace