foto

George Kaczender

  • nar. 1933
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 24.8.2016

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Volby srdce (TV film)
1998 Indiscretion of an American Wife (TV film)
1996 Kolik váží duše (TV film)
Mateřské instinkty
1995 Danielle Steel: Moji synové (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
1994 Where Are My Children? (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1992 Jonathan: The Boy Nobody Wanted (TV film)
1991 Vražedný omyl (TV film)
Vánoce na Divison Street (TV film)
1987 Prettykill
1981 Vražda na přání
1980 Agency
1978 In Praise of Older Women
1973 U-Turn
1969 Don't Let the Angels Fall
1966 Game, The
Little White Crimes
1965 You're No Good
1964 Phoebe
1963 Ballerina

TV seriály

1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Sabre and Foil
To Track a Shadow
1966 World of Three, The
1964 City Scene

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky