foto

Alex Koenigsmark

  • nar. 27.5.1944
    Plzeň, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 23.1.2013 (68 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Masaryk
2005 Jasnovidec (TV film)
Zlá minuta (TV film)
1991 Závist (TV film)
1990 V rannej hmle
1987 Úsmev diabla
1986 Přezůvky štěstí
1984 Zločin Arthura Savilla (TV film)
1981 Jen jednou se miluje
1980 Nebezpečné známosti (TV film)
Zbraně noci - síla dne (TV film)
1979 Hra na telo
1978 Článok na prvú stranu (TV film) - scénář, divadelní hra
Na pokraji rozumu (TV film)
1976 Mário a kúzelník (TV film)
1975 Schody z mramoru (TV film)
Štěstí sběratelů (TV film)
1974 Kud puklo da puklo
Tajný agent (TV film)
1972 Pokušení mladého muže (TV film)

TV seriály

2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1970 A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

2011 Všechno nejlepší (TV pořad)
2008 Čtenářský deník (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace