foto

Luis Avalos

  • nar. 2.9.1946
    Havana, Kuba
  • zem. 22.1.2014 (67 let)
    Burbank, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 $5 a Day
2005 Bláznivá olympiáda
Early Bird (TV film)
2003 Detektivové z Hollywoodu
2002 Nebezpečná přání
2000 Vyvolený (TV film)
1999 Falešná láska
1997 Z džungle do džungle
1996 Lone Justice 3
1995 Lone Justice 2
OP Center (TV film)
1994 Hazardní hráč (TV film)
1992 Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
1991 Oheň lásky
Osudy (TV film)
Pohádková babička (TV film)
Řezníkova žena
1989 Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (TV film)
Tunely
1986 Ghost Fever
1984 The Fantastic World of D.C. Collins (TV film)
1982 Love Child
Víc než další milostný příběh (TV film)
1980 Blázni ve vězení
Lovec
Milenci na neděli
1979 Hot Stuff
1978 Duch letu 401 (TV film)
Long Journey Back (TV film)
1974 Out to Lunch (TV film)
1973 Odznak č. 373

TV seriály

2006 Come on Over (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda s příliš mnoha notami (S10E13)
1997 Perné dny (TV seriál)
The Good News (TV seriál)
1996 Sparks (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Válečný pláč (S01E06)
Land's End (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Peklo a velká voda (S02E07)
1993 Ned Blessing: The Story of My Life and Times (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
The Belles of Bleeker Street (TV seriál)
1989 Plný dům (TV seriál)
Žárlivost II. (S02E22)
Žárlivost I. (S02E21)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Marblehead Manor (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
I Had Three Wives (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
1983 Condo (TV seriál)
Jennifer Slept Here (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
Mr. Smith (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 A New Kind of Family (TV seriál)
Archie Bunker's Place (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Highcliffe Manor (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1971 Electric Company, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 Latino Laugh Festival (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace