foto

Federica De Cola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Liberi di scegliere (TV film)
2017 Il Padre d'Italia
2016 Io ci sono (TV film)
Luisa Spagnoli (TV film)
2014 Ragazze a mano armata
Úžasný mladík
2013 Volare - La grande storia di Domenico Modugno (TV film)
2011 Atelier Fontana - Le sorelle della moda (TV film)
Edda Ciano e il comunista (TV film)
Violetta (TV film)
2009 Císařovna Sissi (TV film)
Pane e libertà (TV film)
Puccini (TV film)
2008 La vita rubata (TV film)
Rebeka (TV film)
2007 Ultimo dei Corleonesi, L' (TV film)
2006 Nový svět

TV seriály

2015 Grand Hotel (TV seriál)
È arrivata la felicità (TV seriál)
2011 Segreto dell'acqua, Il (TV seriál)
2010 Le cose che restano (TV seriál)
2006 Komisař Montalbano (TV seriál)
Pavoučí trpělivost (S06E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace