foto

Thomas Thieme

  • nar. 29.10.1948 (71 let)
    Výmar, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Vorspiel
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2017 Der namenlose Tag
Willkommen bei den Honeckers (TV film)
Zvědové míru
2016 Fritz Lang
2015 Der weiße Äthiopier (TV film)
Die Eisläuferin (TV film)
Im Zweifel (TV film)
Tatort - Der Inder (TV film)
Už je tady zas
2014 Chladné srdce (TV film)
Glückskind (TV film)
Mord in Aschberg (TV film)
Vražda bez důkazů (TV film)
Wir waren Könige
2013 Berlínská mise
Das Letzte Wort (TV film)
Der Tote im Watt (TV film)
Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
Gestern waren wir Fremde (TV film)
In einem wilden Land (TV film)
Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
Zahltag - Nicht mit uns!
2012 Jezero žen
Mörderische Jagd (TV film)
Rommel (TV film)
Rosa Roth - Trauma (TV film)
Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Bastard
Hotel Lux
Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
Kdo, když ne my
Mörderisches Wespennest (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
Tatort - Das Dorf (TV film)
Velký sen
2010 Letzter Moment (TV film)
Místo činu: Ztracená vzpomínka (TV film)
Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
2009 Berlin ´36
Bloch - Schattenkind (TV film)
Die Tür
Effi Briestová
Ein Dorf sieht Mord (TV film)
Liebe Mauer
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Männersache
Mörder auf Amrum (TV film)
Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
Schuldig (TV film)
Tödlicher Mord (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
2007 Die Katze (TV film)
Duell in der Nacht (TV film)
Durch Himmel und Hölle (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
Vertraute Angst (TV film)
2006 Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
Životy těch druhých
2005 Der Vater meiner Schwester (TV film)
Die Nachrichten (TV film)
Rosa Roth - Flucht nach vorn (TV film)
Tatort - Requiem (TV film)
2004 Die Versuchung (TV film)
Ich will laufen! Der Fall Dieter Baumann (TV film)
Pád Třetí říše
2003 Die Frau des Architekten (TV film)
Eierdiebe
Hamlet_X
Othello (TV film)
2002 Hannas Baby (TV film)
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
Místo činu: Kolín - Zrada (TV film)
Schimanski: Azyl (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
Liebe. Macht. Blind. (TV film)
Na miskách vah
2000 Der Gerechte Richter (TV film)
Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
Im Fadenkreuz - Die Feuertaufe (TV film)
Jedermann (TV film)
Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Podle vlastních zákonů (TV film)
Po stopě mé dcery (TV film)
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Element des Todes (TV film)
Čekání znamená smrt (TV film)
1998 Fette Welt
1997 Tatort - Willkommen in Köln (TV film)
1996 Das Tor des Feuers (TV film)
Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1994 Fantom: Hon na Dagoberta (TV film)
Lemgo (TV film)
1987 Tatort - Blindflug (TV film)
1982 Das Fahrrad
1980 Mutter darf nicht heiraten (TV film)
1978 Der gepuderte Mann im bunten Rock (TV film)
1975 Lota ve Výmaru
1974 Polizeiruf 110 - Nachttaxi (TV film)
1973 Erziehung vor Verdun. Der große Krieg der weißen Männer (TV film)

TV seriály

2020 Unterleuten - Das zerrissene Dorf (TV seriál)
2019 Preis der Freiheit (TV seriál)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (6)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der König von Sylt (E07)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Tempel (TV seriál)
2013 Hotel Adlon (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 3 (E03) - a.z.
Epizoda 1 (E01)
VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2012 Správná dvojka (TV seriál)
Eine Tote zu viel (E52)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Rein-Raus-Boxer (S09E02)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Noční pták (S03E03)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Gib jedem seinen eigenen Tod (E02)
Die Toten vom Karst (E01)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
2002 Bloch (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Freunde wie wir (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Chamissos Schatten
2015 Mitteldeutschland von oben (TV seriál) - mod.
Uli Hoeneß - Der Patriarch (TV film)
2013 George (TV film)
2010 Aghet - ein Völkermord (TV film)
2009 Der Mann aus der Pfalz (TV film)
2003 Helden ohne Ruhm (TV film)

Divadelní záznam

2004 Wilhelm Tell (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky