foto

David Lovgren

  • nar. 4.11.1969 (49 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cena lidské duše
2012 American Mary
2010 Stonehenge apokalypsa (TV film)
2008 Girlfriend Experience
2006 Poslední dny planety Země (TV film)
Smrtící zásnuby (TV film)
2005 Maximální limit
2003 See Grace Fly
2001 Elita
Last Wedding
Sea
2000 Drsný zákon (TV film)
G-Saviour (TV film)
1999 Rollercoaster
Something More
1997 Nákaza (TV film)
1996 Good Things Too
1995 Live Bait
Nevinný syn (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
1994 A co když je to láska? (TV film)
Bezmezná posedlost (TV film)
Off Key
Válečná kořist (TV film)
1993 Kokosy na sněhu
The Only Way Out (TV film)
1992 Soudruzi v akci (TV film)

TV seriály

2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Soumrak mrtvých (S02E16)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Inkvizice (S05E13)
Smallville (TV seriál)
Pravda (S07E15)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Lasem lapená (S04E03)
Hvězdná brána (TV seriál)
Odměna (S10E15)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Salvation (S01E21)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Sounds Like (S02E04)
Láska je Láska (TV seriál)
Lásko moje sbohem (S03E10)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Tetování (S01E13)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Na prahu smrti (S05E02)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Akta X (TV seriál)
Memento Mori (S04E14)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 Červený trpaslík (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Honor Bound (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace