foto

Daisy Fuentes

  • nar. 17.11.1966 (52 let)
    Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Drsný zákon (TV film)
1996 Krvavá romance

TV seriály

2002 Half & Half (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1997 The Weird Al Show (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)

Dokumentární

2010 Undateable (TV seriál)
2004 Znalec psí duše (TV seriál)

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
World Poker Tour (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Latino Laugh Festival (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1990 Fórky a vtípky (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace