foto

Antony Starr

  • nar. 1975
    Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Antony Starr (narozen 25. Října 1975) je televizní herec z Nového Zélandu, kde je nejvíce znám pro svou dvojroli dvojčat Jethra a Vana Westových v Novozélandském seriálovém hitu Outrageous Fortune. Svou profesionální hereckou kariéru začal v devadesátých letech malou rolí v Shortland Street a jako hostující postava v seriálech Xena: Warrior Princess a Hercules: The Legendary Journeys.

Pokračoval účinkováním v dalších seriálech. Působil i v divadle a měl několik menších rolích v televizních filmech. Získal řadu ocenění za roli dvojčat v Outrageous Fortune. Nyní je hlavní hvězdou seriálu Banshee od stanice Cinemax vlastněnou HBO. Seriál je právě ve své druhé sérii.

Eržik "Eržik" Křik

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kdybys tu byl
2011 Bliss (TV film)
2010 After the Waterfall
2006 Číslo 2
2005 V zajetí rychlosti
2004 Nekecej a pádluj!
Not Only But Always (TV film)
Třináctá komnata
2003 Maximální teror (TV film)
Skin & Bone

TV seriály

2016 American Gothic (TV seriál)
Whistler's Mother (E13)
Madame X (E12)
Freedom from Fear (E11)
další epizody (13)
Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Jiná pravda (S04E07)
Jednosměrka a konec (S04E06)
další epizody (8)
2015 Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Ani Bůh si nebude vědět rady, co s tebou (S03E09)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
další epizody (10)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
další epizody (10)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Budeme žít věčně (S01E08)
další epizody (10)
Banshee Origins (TV seriál)
2012 Tricky Business (TV seriál)
2010 Lowdown (TV seriál)
2008 Boj o čas (TV seriál)
2005 Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
2004 Serial Killers (TV seriál)
2003 Hard Out (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
2000 Street Legal (TV seriál)
1995 Xena (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace