foto

Rus Blackwell

  • nar. 23.3.1963 (54 let)
    Rockford, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Case for Christ
2015 Ant-Man
In Lieu of Honor
2014 Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
Sabotáž
2012 To Write Love on Her Arms
Univerzální voják 4: Odplata
Zpátky ve hře
2011 Cassadaga
Můj přítel delfín
Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown
Světová invaze
The Saints of Mt. Christopher
2009 Just Another Day
Osudné rozhodnutí
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
Podivuhodný případ Benjamina Buttona
S Billem na rybách
Who Do You Love
Znamení smrti
2006 Descansos
2005 Lenny, zázračný pes
Všechna naše tajemství (TV film)
2004 Land of the Free?
2003 Dunsmore
Zrůda
2001 Přesný zásah
1999 Carrie 2
Chapter Zero
Instinkt
Ready, Willing & Able
1997 Clover (TV film)
1996 All She Ever Wanted (TV film)
Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17 (TV film)
1993 Hřmění v ráji
Nic než strach (TV film)
Ročník 61 (TV film)
S nepřátelským úmyslem (TV film)

TV seriály

2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Koncovka (E08)
Pokrevní bratři (E07)
Doznání (E06)
další epizody (7)
2016 Banshee (TV seriál) - a.z.
Kšeft (S04E03) - a.z.
Úkaz z Bible (S04E01) - a.z.
2015 Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Ani Bůh si nebude vědět rady, co s tebou (S03E09)
Před mrtvými se neschováš (S03E07)
další epizody (7)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
A False Glimmer (S05E12)
Our Man in Damascus (S05E11)
Živí mrtví (TV seriál)
Na jedné lodi (S06E13)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
další epizody (9)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Budeme žít věčně (S01E08)
další epizody (10)
Banshee Origins (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Stopa (S01E18)
Nejdelší den (S01E17)
2012 Joudové (TV seriál)
Město divů (TV seriál)
Hrad z písku (S01E03)
Mezi žraloky (S01E02)
Šestej smysl (TV seriál)
2010 Za branou (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
1998 Na život a na smrt (TV seriál)
Sins of the City (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Lawless (TV seriál)
1996 Second Noah (TV seriál)
1995 Pointman (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Emerald Cove (TV seriál)
Queen (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Superboy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace