foto

Jonny Harris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Goalie
2015 Případy detektiva Murdocha: Murdochovy Vánoce (TV film)
2009 Vyrostla filmová hvězda
2006 Young Triffie's Been Made Away With

TV seriály

2021 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Everything Is Broken, Part Two (S14E11)
Everything Is Broken, Part One (S14E10)
The .38 Murdoch Special (S14E09)
další epizody (10)
2020 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
The Future is Unwritten (S13E18)
Things Left Behind (S13E17)
In the Company of Women (S13E16)
další epizody (9)
2019 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Smrtelná dávka (S13E09)
Poslední opona (S13E08)
Fatální filatelie (S13E06)
další epizody (7)
2018 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Pilotní díl (S01E08)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tma před úsvitem II. část (S12E18)
Tma před úsvitem I. část (S12E17)
Návod k vraždě (S12E16)
další epizody (18)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Home for the Holidays (S11E19)
Hovořící mrtví (S11E09)
Svůdník Brackenreid (S11E08)
další epizody (19)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pramen věčného mládí (S10E09)
Víkend u Murdochů (S10E08)
Polibek smrti (S10E07)
další epizody (18)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Chiméry (S09E08)
Léto 1875 (S09E07)
Právo na prohibici (S09E06)
další epizody (17)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nepostradatelní konstáblové (S08E09)
Vysoké napětí (S08E08)
Pohřbené tajemství (S08E07)
další epizody (18)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Půlnoční vlak do Kingstonu (S07E09)
Murdochova republika (S07E08)
Loch Ness Murdoch (S07E07)
další epizody (22)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
Murdochův večer v Kanadě (S05E12)
Murdoch v říši hraček (S05E11)
další epizody (13)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
St. John's Town (S02E12)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši divů (S04E13)
Líbající lupič (S04E12)
Krvežíznivost (S04E11)
další epizody (13)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Teslův efekt (S03E13)
Nahota (S03E12)
Kat (S03E11)
další epizody (13)
2009 The Listener (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Veškerou možnou pomoc (S02E13)
Vlkodlaci (S02E12)
Zeptejme se dívky (S02E11)
další epizody (13)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zatracená rudá planeta (S01E13)
Princ a rebel (S01E12)
Špatná medicína (S01E11)
další epizody (13)
2005 Hatching, Matching, & Dispatching (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
1997 Comedy Now! (TV pořad)