foto

Gabriel Hogan

  • nar. 1973
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sea Change (TV film)
To je vražda, napekla: Jen zákusky (TV film)
2016 Christmas List (TV film)
Murder, She Baked: A Peach Cobbler Mystery (TV film)
The Stranger Inside
To je vražda, zapekla do smrtícího receptu (TV film)
2015 Detektivní pečení: Záhada hrozinkového pudinku (TV film)
Detektivní pečení: Záhada čokoládových sušenek (TV film)
I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine
Last Chance for Christmas (TV film)
2014 Santovo tajemství (TV film)
The Day Santa Didn't Come
2013 Ice Soldiers
Still Life: A Three Pines Mystery (TV film)
2012 Christmas Song (TV film)
Moving Day
2011 Wishing Well (TV film)
2010 Vánoce na ranči Heartland (TV film)
Ďáblova slza (TV film)
2009 Zlatokopka (TV film)
2008 Accidental Friendship (TV film)
Doživotní trest (TV film)
Mafiánka (TV film)
Poslední týden
Svatební horečka (TV film)
2007 Co život dal a vzal (TV film)
Nature of the Beast (TV film)
2006 Canada Russia '72 (TV film)
Heyday! (TV film)
2005 Milionová vražda (TV film)
Stav nouze (TV film)
Vdova s duší ďábla (TV film)
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
Cizinec (TV film)
Crazy Canucks (TV film)
Hlava v oblacích
Show Me
2003 Jednička (TV film)
2002 Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
Winter Sun
2001 Ukradený zázrak (TV film)
1999 Blind
Shadow Lake (TV film)
1998 Rozbouřená řeka (TV film)
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
Love and Death on Long Island
Peacekeepers (TV film)
Pit Pony (TV film)
1996 Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Sins of Silence (TV film)
1994 Red scorpion 2: Zrozen k vítězství
1988 Blue City Slammers

TV seriály

2019 Tacoma FD (TV seriál)
Episode 10 (E10)
I'm Eddie Penisi (E09)
Where's the Beefcake (E08)
další epizody (10)
2018 Condor (TV seriál)
Within a Dark Wood (S01E07)
No Such Thing (S01E06)
Trapped in History (S01E04)
další epizody (5)
Prince of Peoria (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
Enter the Super Grisham (S01E12)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Creatures of the Night (S05E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zachránci (S13E08)
2013 Cracked (TV seriál)
The Thump Parade (S01E08)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Joe's Revenge (E01)
Kingová (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Čas minulý (S03E07)
2010 The Bridge (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Velká zeď (S03E02)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Křemen (S01E09)
Pilot (S01E01)
The Dating Guy (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál) - a.z.
Between Heartbeats (S01E13) - a.z.
2008 Flashpoint (TV seriál)
Attention Shoppers (S01E06)
Scorpio (S01E01)
Hranice (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Billable Hours (TV seriál)
Rent-a-Goalie (TV seriál)
2005 Robson Arms (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Safety Canary (E09)
Wax Lion (E01)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Pekelný týden (S02E11)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Hockeyville (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace