foto

Christel Bodenstein

  • nar. 13.9.1938 (82 let)
    Mnichov, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 O zpívajícím stromku (TV film)
1990 Wenn du groß bist, lieber Adam
1989 Grüne Hochzeit
1987 Stielke, Heinz, fünfzehn...
1977 Kneippkur
1974 Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)
Wie füttert man einen Esel?
1973 Aus dem Leben eines Taugenichts
Nešvindluj, miláčku!
Sieben Tage (TV film)
1972 Der große Ferienscheck
Der kleine Prinz (TV film)
1969 Im Himmel ist doch Jahrmarkt
1968 Treffpunkt Genf (TV film)
1967 Das Mädchen an der Orga Privat (TV film)
1966 Kleine Prinz, Der (TV film)
Útěk do mlčení
1965 Bez pasu v cizích postelích
Episoden vom Glück (TV film)
Lotova žena
Nichterfasstes Zimmer zu vermieten (TV film)
1964 Viel Lärm um nichts
1963 Es geht nicht ohne Liebe (TV film)
Jednou v létě
Was Ihr wollt
Was Ihr wollt (TV film)
1962 ...und Deine Liebe auch
Kinnhaken, Der
Minna von Barnhelm
Revue um Mitternacht
1961 Ein Sommertag macht keine Liebe
Italské capriccio
1960 Die vertagte Nacht (TV film)
Silvesterpunsch
1959 Kapitäne bleiben an Bord
Maibowle
Než udeří blesk
Wenn die Nacht kein Ende nimmt (TV film)
1958 Klotz am Bein
Místo činu Berlín
1957 Das Singende, klingende Bäumchen
1956 Das tapfere Schneiderlein
Falešná karta

TV seriály

1991 Kaltenbachovy papíry (TV seriál)
1990 Spreewaldfamilie (TV seriál)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verlorene Zeit (E87)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Erzwungene Liebe (E38)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Handelsrisiko (E21)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)
1961 Ermordete greift ein, Der (TV seriál)

Dokumentární

2016 Großes Kino made in DDR (TV film)
Petticoat und Planerfüllung - Frauen im DEFA-Film (TV film)

Divadelní záznam

1961 Und das am Heiligabend (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky