foto

Andrej Smoljakov

  • nar. 24.11.1958 (61 let)
    Podolsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fabrika
Loučit se nebudeme
Prišelec
Trenér
2017 Mify o Moskve
Výskok
2016 Deň vyborov 2
Iskušenije
Ja - učitěl
Viking
2015 Rodina
2014 Grešnik
Izlaiduma gads
Zakázaná říše
Zvězda
Čempiony
2013 Kurjer iz Raja
Na kryljach
Stalingrad
2012 Návrat do „A“
Skazka. Jesť
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2008 Tot, kto gasit svět
2007 Konservy
2005 Na útěku
2004 Igry motylkov
Táta
2003 Pud zolota (TV film)
2000 Tichije omuty
1999 Tonkaja štučka
1998 Hamilton
1996 Privět, duraleji!
1995 Tribunal (TV film)
1993 Kumparsita
Strasti po Anželike
Zapach oseni
1991 Děň ljubvi
1990 Stalingrad
Vozmi meňa s soboj (TV film)
1989 Dubrovskij
1987 Na ischodě noči
1984 Polosa prepjatstvij
1983 Privět s fronta (TV film)
1982 Roditělej ně vybirajut
1981 Andrej i zloj čaroděj (TV film)
Cikánské štěstí
O tebe (TV film)
V načale igry
1980 Lidé sem přijdou žít
1978 Otec Sergej
1976 Blizkaja dal

TV seriály

2020 Agejev (TV seriál)
Karamora (TV seriál)
Katran (TV seriál)
2019 Mosgaz. Novoje dělo majora Čerkasova (TV seriál)
2018 Mjortvoje ozero (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Topor (TV seriál)
2017 Naljot (TV seriál)
2016 Prestuplenije (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Inkvizitor (TV seriál)
Krjostnyj (TV seriál)
Palač (TV seriál)
2013 Pepel (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
Ťažkij krest (S01E04)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2006 V ritme tango (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
Děti Arbata (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky