foto

Mirosław Konarowski

  • nar. 12.11.1952 (68 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fisheye
2018 Finding Josef
1992 Wielka wsypa
1981 Naivní otázky
1978 Uprostřed nočního ticha
1976 Con amore

TV seriály

2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Przyjaciel na śmierć i życie (S09E07)
2016 Ranczo (TV seriál)
Dominator (S10E10)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S07E05)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2012 Na dobre i na złe (TV seriál)
Ręka chirurga (S14E20)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Ucieczka (E12)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Tajemnicza śmierć (S10E27)
Desperat (S10E20)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Mrok (TV seriál)
Miłość może zabić (E04)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wspólna historia (S08E05)
Niewidoczne zagrożenie (S08E02)
Bolesna nieśmiałość (S08E01)
2005 Na dobre i na złe (TV seriál)
Sprawy rodzinne (S07E38)
Bez odwrotu (S07E35)
Porzucona (S07E34)
další epizody (6)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Placebo (S05E33)
2002 Sfora (TV seriál)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieoczekiwane wiadomości (S03E36)
Test na miłość (S03E30)
1980 Dom (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Překvapivé začátky (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky