foto

Tommy Nix

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Machete
2007 Grindhouse: Planeta Teror
2005 Sin City - město hříchu
1995 Desperado
1994 Rychlá kola (TV film)

TV seriály

1994 Rebel Highway (TV seriál)

Dokumentární

2000 Hollywood míří do pekel (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Rychlá kola (TV film)

TV seriály

1994 Rebel Highway (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace