foto

Morgan Saylor

  • nar. 26.10.1994 (24 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mladá pohledná dívka jménem Morgan Saylor se narodila 26. října roku 1994 v Chicagu ve státě Illinois. Zde navštěvovala Montessori High School. Jako malá hrála v dětských divadelních představeních. Když studovala Morgan třetí ročník, rodina se rozhodla přestěhovat do Atlanty ve státě Georgia. Od toho si slibovali větší příležitost pro získání divadelních rolí. Postupný zisk kontaktů a následná výhra ve veřejném castingu získala Morgan pár menších rolí pro místní televizi a následně i filmu. Morgan stále navštěvuje střední školu a ve volném čase se věnuje herectví a horolezectví. V roce 2012 poskytla rozhovor a focení pro americký časopis Vanity Fair.

Když nebudeme počítat menší role tak její debut v celovečerním filmu můžeme zaznamenat v roce 2009 ve filmu Cirque du Freak: The Vampire's Assistant. O rok později následovala role v Father of Invention. Zatím nejslavnější roli získala v seriálu Homeland, kde hraju dceru Danu seržanta Broodyho. V září 2013 je naplánované natáčení třetí série seriálu. Brodyho rodina by zde stále měla mít svůj prostor. Kdo ví, zda to bude mít nějaký dopad na budoucnost kariéry Morgan.

Miki8888

Herecká filmografie

Filmy

2018 We, the Coyotes
2017 Novitiate
2016 White Girl
2015 Being Charlie
McFarland: Útěk před chudobou
2014 Jamie Marks Is Dead
2011 Greening of Whitney Brown, The
2010 Father of Invention
2009 Upírův pomocník

TV seriály

2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Poslední úkol (S03E09)
Stále pozitivní (S03E06)
Akce jóga (S03E05)
další epizody (6)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
In memoriam (S02E11)
Zlomená srdce (S02E10)
další epizody (12)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Vesta (S01E11)
Kongresman Brody (S01E10)
další epizody (12)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Chaos (S06E03)
Vítej v klubu (S06E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace