foto

Tichina Arnold

  • nar. 28.6.1969 (48 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Royal Family Holiday (TV film)
Royal Family Christmas (TV film)
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
More to Love
2012 Great Divide, The
Unesené dítě (TV film)
2009 Děsnej dupák
2008 Hope & Redemption: The Lena Baker Story
Tvrďák Taylor
2007 Divočáci
2005 Hra na svádění (TV film)
On the One
2002 Civil Brand
Yo Alien
2000 Agent v sukni
Podzimní premiéra
1998 Dokonalá kořist (TV film)
1997 Fakin' Da Funk
1991 Taková normální láska
1989 Jak se dostat na vysokou
1988 Starlight: A Musical Movie
1986 Malý krámek hrůz
1984 The House of Dies Drear (TV film)
1983 Brass Ring, The (TV film)

TV seriály

2017 Daytime Divas (TV seriál)
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
Manžel k pohledání (TV seriál)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
Královská dvojčata (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Brothers (TV seriál)
Played by Fame (TV seriál)
Sherri (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

TV pořady

2013 In Bed with Joan (TV pořad)
2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Brian McKnight Show, The (TV pořad)
The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace