foto

Tomorowo Taguči

  • nar. 30.11.1957 (60 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tomorowo Taguchi zahájil svoji kariéru jako ilustrátor a hudebník. V současné době je jedním z nejvytíženějších japonských filmových herců - na kontě má kolem 140 filmových rolí ve významných snímcích japonské kinematografie. Jako režisér debutoval celovečerním dramatickým snímkem Iden & Tity (2003). Dále realizoval komediální film Ach, Buddho můj (Shikisoku zenereishon, 2009).

Zdroj: Film Festival Zlín

Herecká filmografie

Filmy

2018 Koró no či
2017 P to JK
Tantei wa bar ni iru 3
2016 Ame onna
2015 Šokubucu danši veranda: Ore no winter special (TV film)
2014 Bankúbá no Asahi
Barairo no Bûko
Budó no namida
Monsterz
Sajonara kabukičó
2013 Aibó series: X Day
Daidžóbu 3 kumi
Roommate
Sutegataki hitobito
Čúgakusei Marujama
2012 1+1=11
Akai Kisecu
Kueki ressha
Sono joru no samurai
2011 Azemichi no dandi
GANTZ: Perfect Answer
Keibecu
River
Tantei wa bar ni iru
2010 GANTZ
Matataki
2009 Šikisoku zenereišon
2008 Kimi no tomodači
Oretachi ni asu wa naissu
Otokotachi no uta
Sekai de Ichiban Utsukushii Yoru
Vrcholek
Yubae Shojo
Šónen Merikensack
2007 Ašita no ataši no cukurikata
Júheiša – Terrorist
Kamen Rider: The Next
Orion-za kara no shôtaijô
Purukogi
Rjú ga gotoku: Gekidžóban
Tenkósei: Sajonara anata
The Yakiniku Movie: Bulgogi
2006 Gamera: Chiisaki yusha-tachi
Haru, Barneys de (TV film)
Hei ye
Kain no matsuei
Kami no hidarite akuma no migite
Love Letter So-renka
M
2005 Haru no yuki
Jawarakai seikacu
Kamyu nante shiranai
Sukûru deizu
Umezu Kazuo: Kjófu gekidžó – Death make
Vlčí dívka
2004 Aoi kuruma
Girlfriend: Someone Please Stop the World
Mask de 41
Raman
2003 Sova
Vibrator
2002 11'09''01
Aiki
Bastoni: The Stick Handlers
Keimusho no naka
Rihatuten aruji no kanashimi
Touha
2001 Man-hole
2000 Chinpira
Dead or Alive 2: Tóbóša
Epizodní herec
Kamome
Oshikiri
Senrigan
Sweet Sweet Ghost
Tokyo gomi onna
1999 24 džikan dake no uso (TV film)
Blíženci
Dead or Alive: Hanzaisha
Nihon kuroshakai
Poslední samuraj
Tenši ni misuterareta joru
Tomie
1998 Andoromedeia
Beru epokku
Bu ye cheng
Daikaijû Tôkyô ni arawaru
Doktor játro
Kaze no uta ga kikitai
Kiriko no fúkei
Sada
Three Businessmen
1997 Full Metal gokudō
Gokudō kuroshakai
Kawaki no machi
Pieta
Posutoman burusu
Tetto Musashino-sen
Tokyo biyori
Watašitači ga suki datta koto
Úhoř
1996 Dangan Runner
Gamera 2: Region šurai
Makai tenshô: The Armageddon
Makai tenshô: mado-hen
Ooru naito rongu 3: Saishuu-shô
Sadist song
Suwarôteiru
1995 Ašita
Kamikaze takushî
Kimi to itsumademo
Love Letter
Nozokiya
Ringu (TV film)
Shinjuku kuroshakai: Chaina mafia sensō
Super-Coming
Tokyo Fist
1994 Ai no shinsekai
Enjeru dasuto
Kaze wa dotchi ni fuite iru?
Muma
Tenshi no wakemae
1993 Idžó no hitobito: Densecu no nidži no sankjódai
Maohgai
Nûdo no yoru
Ohaka to Rikon
Tokyo Blood (TV film)
1992 Ooru naito rongu
Tecuo II: Body Hammer
1991 Kirai džanai jo
1990 Sawako no koi
1989 Tetsuo
1987 Denchu Kozo no boken
1986 Futsu saizu no kaijin

TV seriály

2018 Byplayers (TV seriál)
2017 Byplayers (TV seriál)
Meiši Game (TV seriál)
2016 Arechi no Koi (TV seriál)
Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Hibana (TV seriál)
Kičidžódži dake ga sumitai mači desu ka? (TV seriál)
Šokubucu danši veranda: Season 3 (TV seriál)
2015 Šokubucu danši veranda: Season 2 (TV seriál)
2014 Long Goodbye (TV seriál)
2013 Koroshi no Joou Bachi (TV seriál)
2011 Deka Wanko (TV seriál)
Q.P. (TV seriál)
2009 Šinja šokudó (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
Hari-kei (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)
1998 Naččan ka (TV seriál)
1997 Městečko South Park (TV seriál)
Psychometrer Eiji (TV seriál)
1995 100 oku no otoko (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace