foto

Viera Štepová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Zlatý chléb (TV film)
1996 Zázračná láska (TV film)
1995 Tajomstvo šťastia (TV film)
Za vrchom vrch (TV film)
1994 Dvaja muži pod posteľou (TV film)
1991 Mário, zapískaj...! (TV film)
1989 Barón (TV film)
Zlý záber (TV film)
1988 Jubileum (TV film)

TV seriály

2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky