foto

Imre Boráros

  • nar. 28.2.1944 (75 let)
    Bratislava, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Želary
2001 Zlatý chléb (TV film)
1999 Carův kurýr (TV film)
1998 Knieža (TV film)
Svetlo (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
1985 Kára plná bolesti
1983 Zrelá mladosť
1980 Citová výchova jednej Dáše

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2009 Čas grimás
1998 Kázání rybám (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace