foto

Fahri Yardim

  • nar. 1980
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rocca mění svět
Tatort - Tschill Out (TV film)
2018 Nevystupuj!
Odříznutí
2017 Bezbožní
Whatever Happens
2016 Rico a Oskar, ukradený kámen
Unesená v Istanbulu
2015 Da muss Mann durch
Entscheidend ist die Entscheidung
Halbe Brüder
Marry Me!
Tatort - Der große Schmerz (TV film)
Tatort - Fegefeuer (TV film)
2014 Alles Ist Liebe
Irre sind männlich
Med v hlavě
Místo činu: Hamburk - Oko za oko (TV film)
Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Hannah Mangold & Lucy Palm: Tod im Wald (TV film)
Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
Ranhojič
Unter Feinden (TV film)
Zajíček Bezušáček a ušaté kuře
2012 Brüder (studentský film)
Die Geisterfahrer (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Ali-Baba und die 40 Räuber (TV film)
Každý dělá, co umí
Komisař Kreutzer: Msta (TV film)
Ochránce
Und weg bist Du (TV film)
Unter Frauen
Wer's glaubt, wird selig
2011 Almanya - vítejte v Německu
Der Himmel hat vier Ecken
Hannah Mangold & Lucy Palm (TV film)
Kohout na víně
Leben ist keine Autobahn, Das
Tajemství Noemovy archy (TV film)
Tatort - Tödliche Ermittlungen (TV film)
2010 Rausch (studentský film)
Rot Gold Schwarz (studentský film)
Tajemný cizinec
2009 66/67 - Fairplay war gestern
Anděl hledá lásku (TV film)
Kill Your Darling (TV film)
Mužská srdce
Polizeiruf 110: Falscher Vater (TV film)
Schutzlos (TV film)
Schwerkraft
Smrt z hlubin (TV film)
2008 Chiko
Evet, beru si tě!
Fast track: no limits
Instruktor Schmidt
Jeden a půl rytíře
Mogadišu (TV film)
2007 Die Katze (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Kde je Fred?
Špatným směrem
2004 Kebab Connection
Září 2001: Smrt přišla z Hamburku (TV film)

TV seriály

2020 Aus dem Tagebuch eines Uber Fahrers (TV seriál)
2018 Berlínští psi (TV seriál)
2017 jerks. (TV seriál)
Ring of Fire (S01E10)
Der Junggesellenabschied (S01E09)
Braindead (S01E08)
další epizody (10)
2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera (E02)
2014 CopStories (TV seriál)
Teufelsroller (S02E03)
Koide Oide (S02E02)
Kinderspül (S02E01)
2013 CopStories (TV seriál)
Bist du deppert (S01E10)
Kopfschüssler (S01E09)
Oida? (S01E08)
další epizody (10)
Nachtschicht (TV seriál)
Geld regiert die Welt (E11)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední den (S15E02)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 König von Kreuzberg (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2019 Fahri sucht das Glück (TV pořad) - mod.
2013 Paare (TV pořad)
2012 Elmo: Wort des Tages (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky