foto

Diane Cary

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 American Fango
2015 Haraka
2014 Kantemir
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1990 Bílý policajt s černým srdcem
1985 Kids Don't Tell (TV film)
Misfits of Science (TV film)
1983 El Norte
V (TV film)
1974 It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
1973 She Lives! (TV film)

TV seriály

2009 Stav beztíže (TV seriál)
Rubicon (E05)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Jednou za život (S04E07)
1996 Matt Waters (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Hostile Convergence (E08)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Cutting Cards (S02E03)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Pilot (E01)
1987 Alf (TV seriál)
Hledá se otec (S01E18)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hot Pursuit (TV seriál)
V (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1982 Fame (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1980 Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)
Neuvěřitelný Hulk (S01E01)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky