foto

Susanne Berckhemer

  • nar. 20.3.1978 (42 let)
    Augsburg, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 NINA (studentský film)
2012 Viktor a tajemství krokodýlího domu
2011 Láska, děti a kouzlo domova (TV film)
2007 Vítězství lásky (TV film)
2006 Tatort - Gebrochene Herzen (TV film)
2004 Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
2001 Ostrov hrůzy (TV film)
2000 Kümmel und Korn

TV seriály

2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Geschenkter Gaul (S05E11)
Trampeltiere (S05E10)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Krokodilstränen (S04E11)
Bären sammeln (S04E02)
Kuckucksei (S04E01)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Oko za oko (S02E09)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Legende von Waldau (S03E13)
Goldesel (S03E12)
Der Wunderheiler (S03E07)
další epizody (8)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mord am Telefon (S10E17)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky